Stuur bestanden en websites naar Scanguard voor analyse

We streven ernaar om de meest up-to-date database met virussen en gevaarlijke websites samen te stellen. Gebruikersvondsten zijn erg belangrijk voor ons om een nauwkeurige database bij te houden.

Technische ondersteuning nodig? Raadpleeg onze Hulpcentrum

Selecteer een verzendingstype:

Bijgevoegde bestanden moeten:

  • Comprimeren tot een zip-bestand
  • Beschermd met een wachtwoord, met wachtwoord 'infected'
  • Een maximum van 500 MB

Vals-positieven

Als een bestand ten onrechte is gedetecteerd tijdens een antivirusscan, wordt dat een vals-positief genoemd. Door een vals-positief in te dienen controleren we het bestand. Als we het ermee eens zijn dat de markering onterecht is, passen we onze definitiedatabase aan.

Kwaadwillende bestanden

Als een bestand dat via deze pagina wordt ingediend nieuwe malware bevat die op dat moment nog niet bekend is bij ons, wordt er een definitie toegevoegd aan onze databases. Nadat we dat hebben gedaan blokkeert, detecteert en zo mogelijk verwijdert onze antivirus het in toekomstige antivirusscans.

Kwaadwillende website

Als een website die via deze pagina wordt ingediend malware host of phishing-pogingen bevat, blokkeren we die binnen onze Web Shield-service. Nadat we dat hebben gedaan, worden onze gebruikers beschermd tegen het per ongeluk bezoeken van de website.

Vals-positieven

Als een website per ongeluk is geblokkeerd door Web Shield en geen malware of phishing-pogingen bevat, controleren we de inzending. Als we het ermee eens zijn, verwijderen we hem uit onze database met definities.

Stap 1 Openen Zodra uw gratis download is voltooid, klikt u op 'Scanguard.exe' onderin de hoek
Stap 2 Toestaan Als erom wordt gevraagd, klikt u op 'Ja' om Scanguard toestemming te geven voor de installatie
Stap 3 Installeer De Scanguard-app wordt gelanceerd. Klik op 'Installeren' en volg de verstrekte instructies